Allity Holly

SHAPE was appointed to provide a refurbishment of Allity Aged Care’s existing facility.

Client:
Allity Aged Care

Designer:
Brown Falconer

Client Project Manager:
Gallagher Jeffs

Delivery Model:
Lump Sum

Location:
Hackham, SA

Duration:
34 weeks

The scope of works consisted of a refurbishment of 39 rooms and the common area, as well as external landscaping.

This project had nine separate stages with the work zones being spread throughout the facility. Coordination with the home and its residents was critical and providing a high level of customer service throughout the construction phase was essential. Our team took care to minimise disruption to occupied rooms by holding weekly client meetings throughout the construction phase with the facility’s management team. This ensured communication was clear and allowed for effective coordination of the works.

Commitment to client satisfaction and careful planning allowed our team to deliver this project to a high standard and achieve all objectives.

YOU MIGHT ALSO LIKE