Swinburne University, Library Refurbishment – Stage 1

SHAPE was engaged by Swinburne University to complete stage 1 of their library refurbishment.

Client:
Swinburne University

Designer:
Darryl Jackson Architects

Delivery Model:
Fixed Lump Sum

Location:
Hawthorn, VIC

Duration:
15 weeks

Project Size:
2,115 m2

The goal of this project was to upgrade facilities and provide flexible spaces. The works included a new stair installation between level 6 and 7 as well as works on the balcony, new carpet and vinyl, new workstations, significant timber cladding, new tea-points and a full amenities upgrade across the three levels.

Our team engaged an engineer for the internal stairs to ensure works were completed safely and also met the programme restraints. We drove programme and quality throughout the project, which resulted in delivering the project on time and defect-free.

YOU MIGHT ALSO LIKE