PepsiCo

The PepsiCo refurbishment project involved upgrades and an expansion to their existing office in Regency Park.

Client:
PepsiCo

Designer:
IA Design, Bell Architecture, Intro

Delivery Model:
Managing Contractor

Location:
Regency Park, SA

Duration:
34 weeks

Project Size:
3,000 m2

The areas upgraded included the ground floor administration area, canteen, change rooms and shower areas, production offices, a BBQ area, a distribution centre warehouse and landscaped areas.

The project underwent an extensive and detailed value management process prior to commencing on site. Through this process, SHAPE was able to achieve the desired budget without compromising the detail-oriented design.

As the office and manufacturing plant adjacent were both operational, SHAPE created a comprehensive shutdown register that was coordinated with PepsiCo and all subcontractors to ensure that there was no impact to production.

YOU MIGHT ALSO LIKE