Pandora

Pandora required a contemporary upgrade and refurbishment of their Sydney head office and appointed SHAPE to transform the space.

Client:
Pandora

Designer:
DWP

Delivery Model:
Lump Sum

Location:
Belrose, NSW

Duration:
12 weeks

Project Size:
2,000 m2

The works involved a refurbishment of level 4 and 5, including (but not limited to):

  • Demolition (as required for the new works)
  • Construction and/or supply and/or installation and/or making good
  • Partitions, ceilings, joinery, loose furniture, storage décor and finishes, floor coverings, blinds, signage, graphics and more.

The highlight of this fitout was the installation of an internal staircase that interconnects level 4 and 5 with a feature rope surrounding the staircase. Due to the time critical programme and level 5 being a live environment, the installation was a challenge. This process included staircase penetration, installation of the beams, connecting two fabricated staircase pieces into one on site, and installation of the actual staircase, handrails and glass balustrades. All of the works were performed after hours, at night, or over the weekend to meet the client’s needs and minimise disruption.

YOU MIGHT ALSO LIKE